Het Huisje - Intro:

Welkom in

* Het Huisje *

††

Dit huisje is niet enkel mijn plaats. Dit huisje is een plaats waar gelijkgestemden van geest alsook†zij die nog zoekende zijn welkom geheten worden. Het is een plaats om ervaringen en kennis†te delen zodat we van elkaar kunnen leren.

Het hoofdonderwerp is de kultuur en spiritualiteit†van de Noord Amerikaanse Indianen. Ik zelf ben†geen Native American, Indiaan , en zekers niet de alwetende. Ik probeer enkel een algemeen beeld te geven, de informatie komt uit verschillende stammen, meestal Lakota of Cherokee, maar in totaal waren er meer dan 500 stammen. Wil men zelf een bepaald pad gaan volgen, bijvoorbeeld Lakota... zal†men zelf op zoek moeten gaan naar alle informatie omtrent die stam, of men kan zijn vragen posten bij de berichten hier op de site... in de mate van het mogelijke zal er zo snel mogelijk een antwoord worden verstrekt. Maar, ook met de algemene informatie kan men een eigen pad gaan opbouwen, een eigen denken en zijn die rust kan brengen in deze tijden van algemene stress.

†----------------------------------------------------------------------------------------

"Ik ben de portier van de geest... alles wat ik doe is eventjes de ramen reinigen, zodat jij voor jezelf kan zien"

"I am the spirit's janitor....† All I do is wipe the windows a bit, so you can see out for yourself."

-- Godfrey Chips ; Lakota Medicine Man

†----------------------------------------------------------------------------------------

Mystic Crow

Ook bij†Telenet is er nog een homepage van Mystic Crow "Het Huisje"

http://users.telenet.be/mystic.crow/

Ledenlijst

Alles in deze groep mag worden gekopiŽerd en gebruikt voor eigen of niet commerciŽle doeleinden. Niets uit deze groep mag echter worden samengebonden en tegen een prijs worden verkocht of worden gebruikt op gelijk welke manier waarmee geld kan†worden verdiend. Alles moet belangeloos ter beschikking blijven van het grote publiek. Wie probeerd deze dingen toch te verkopen zal gerechtelijk worden vervolgd daar er een kopierecht bestaat op alles wat zich in deze groep bevind. Verder is het enige dat we vragen enige erkenning te betonen voor†de operator van deze groep en dit door je bron te vermelden en een link te plaatsen naar deze groep op de dingen die je kopiŽerd.

© 2009 by Mystic Crow.

Attention: Omni Chat is not responsible for the contents of this group. Click here for more information.

© 2006 - 2017 Omni-Chat All Rights Reserved. Code of Conduct - Privacy Statement - Advertise