Taalkeuze, Sprache, Language, Langue

Groups:

Categories:

Omni Chat:

Help:

Advertisement:


- Internet

Groups list - Lifestyle:

Which group are you searching for:
Fill in (a part of) the name of the group.

   
 Page: 1 / 1    
NameMembersActivity level
De Verwondering
Hier geen geneuzel over wat ieder al weet dat is behang ,
laten we een goede boom opzetten .
Ieder mag zeggen wat hij/zij wil zolang het geen religie ,of politiek gerelateerde shit is met de bedoeling zieltjes te winnen.
Dan grijpt de inquisitie genadeloos in.
Het zoeken naar kennis kan niet zonder vergelijk van om het even wat ,er is geen verheven doel maar als dat zo is wat drijft ons dan nog .
En hoe puur is de bron van kennis en ons doel?
Wil je mee filosoferen dan ben je van harte welkom maar vermeld wel in je verzoek om aanmelding waarom je graag lid wil worden. Geen reden, geen lid
3
consuminderen
Consuminderen betekent letterlijk minder geld uitgeven. Deze Omni-chat groep verzamelt tips om minder geld uit te geven. Leden zijn van diverse pluimage: je moet minder geld uitgeven omdat je anders niet rond komt of zelfs schulden hebt, je wilt minder geld uitgeven om zo te sparen om eerder te kunnen stoppen met werken, of omdat je het milieu wil sparen, of omdat je niet mee wilt hollen in de consumeermaatschappij. Of omdat je een eerlijker verdeling tussen arm en rijk in de wereld wilt, en zo zijn er nog diverse andere redenen om lid te worden van de groep Consuminderen. In feite is het dus een levensstijl!
De groep is overzichtelijk ingedeeld in een categorie Consuminderen waarin allerlei subcategorieŽn, maar er is ook een Huiskamer voor Off Topic berichten en chatten. Kom eens een kijkje nemen!
33
Pinuccia's kookboek
Een heel uitgebreid kookboek met voor ieder wel iets naar zijn/haar smaak.
56
Pinuccía's buitenlandse recepten
Leuke groep met allemaal recepten van over de hele wereld
40
parelschat30
vrienden groep
23
vrouwen v.a. 40 die op vrouwen vallen
Deze groep bied o.a. plaats aan vrouwen vanaf 40 jr, die een 'geregeld' heteroleven leiden, maar toch altijd iets miste in hun gevoel. Veel puzzelstukjes vallen op zijn plaats, wanneer je een leuke vrouw bent tegen gekomen. Heel verwarrend, die vlinders!! maar hoe ga je nu verder?? Via gesprekken met elkaar, kunnen sommige zaken toch iets makkelijker worden. Ook vooral leuke gesprekken over allerdaagse dingen zullen aan de orde komen. Sfeer, gezelligheid, een serieus of luchtig gesprek, zolang het maar in harmonie zal verlopen is van allergrootste belang.

En mannen voor jullie zijn vast heel andere groepen te vinden, dus aanmelden heeft geen zin.

We hebben even een ledenstop ivm tijdgebrek3
12
Geef God De Ruimte
Jezus gaf God de ruimte om, in en door zijn leven en dood heen, te werken en aan deze wereld te tonen wie Hij was, n.l. de Almachtige. Jezus zei dan ook: "Wie Mij heeft gezien, heeft de Vader (God) gezien." En: "Ik doe altijd wat Ik de Vader zie doen en Ik zeg altijd wat Ik de Vader hoor zeggen."

In deze voetsporen willen wij treden. God heeft daartoe zijn Geest in ons hart gegeven, want niemand is bij machte dat uit zichzelf te doen.
De Beheerder bij de gratie van de Grote Beheerder..... Vlamingo490 Cornelis
11
Het Huisje
Native America - Indiaanse kultuur en spiritualiteit - een manier van denken en zijn in eenheid met Alles - Mitakuye Oyasin...
12
Koken bakken taart en gebak en andere tips
WIJ ZIJN EEN ZEER UITGEBREIDE GROEP. KOOKRECEPTEN VAN BINNEN EN BUITENLAND,TAART EN GEBAKRECEPTEN, BROODBAKMACHINE RECEPTEN EN GEWOON BAKKEN IN DE OVEN. KEUKENTECHNIEK,EEN KOOKWOORDENBOEK MET ZEER UITGEBREIDE UITLEG, VOOR HET BEREIDEN VAN GERECHTEN,BELEGDE BROODJES, MELKVRIJE RECEPTEN, VEGETARISCHE RECEPTEN,, RECEPTEN VOOR MENSEN MET EEN MINDER INKOMEN, MAAR WEL HEEL ERG LEKKER. VLEES- KIP- STOOFVLEESRECEPTEN, TIPS VAN LEDEN, RECEPTEN VOOR 1 PERSOONS- 2 PESOONS- GERECHTEN EN VOOR MEERDERE PERSONEN BEREKEND, WIJNEN EN DRANKEN, WARENKENNIS, ELK RECEPT WORDT MET EEN LINK NAAR HET WOORDENBOEK OF NAAR OMREKENING VOOR MATEN EN GEWICHTEN VERWEZEN, BASISKENNIS PRODUCTEN. KOOKLESSEN. BASISINFORMATIE VOOR DE VOEDING
EN OPEN DISCUSSIE'S.
55
Pinuccia's recepten voor alleenstaanden
Als je alleen bent hoef je niet steeds kant en klaar of uit de muur te eten. Wij zetten hier allemaal leuke en makkelijke recepten neer zodat je van elke maaltijd een feestje kunt maken.
18
sexy plaatjes
Dit is de groep van Maria
wees welkom in mijn groep waar ik leuke en gezellig plaatjes plak....veel kijkplezier hier groetjes Maria
34
5
 Page: 1 / 1    

Attention: Omni Chat is not responsible for the contents of this group. Click here for more information.

© 2006 - 2017 Omni-Chat All Rights Reserved. Code of Conduct - Privacy Statement - Advertise